Oct 24, 2014

It's been a while since my last entry...

Assalammualaikum....

WOW! my last post was on 25th FEB 2013 ! hahahaha suddenly blogging komitmen kering .hehehehe .Laaa ni cek tiba-tiba je gian nak menaip so teringat la pangkalan hasil menaip ni .

20 bulan......

Too many things happened....

Nak story mcm panjang je...hahaha but for sure i`m doing good now..i planned to continue my degree as a part time student..i have wasted too many time after i graduated in dip on may...so nak kaber masa tu cek pun pilih untuk 2 in 1...knowledge and income masuk sekali...hahahaha..jadilahh..

As for today, just nak share..dalam mencapai impian mengapai mimpi memang banyak ujian kita..Even cek sendiri pun dah lalui pelbagai..sabar sentiasa menjadi teman yang terbaik...pendirian kita kena tegas dalam berhadapan pelbagai jenis ragam manusia..Untuk skop lebih kecik, contoh pekerjaan...jangan kerana desakan kita sanggup menjadi balaci dlm pekerjaan..CHOOSE WISELY ! tak apa kalau kita tolak tawaran atau berhenti dari sesuatau yang sememangnya bukan bidang kita..dan betul minat boleh dipupuk..tapi ada masa susahhhhhh..kalau hati tak ikhlas...Hati pun main peranan..sebab tu kena assist dgn sabar....so sini cek nak pesan ja la..rezeki jodoh & maut ada di tgn Yang Satu....Allah SWT...cuma kita diuji kerana kita masih disayangi...tingkatkan kesabaran...All the best buat semua yang mengaapai impian dan cita-cita ! ganbatte kusadai !

Lain orang lain periuk dia....teruskan usaha anda !

Sini je la kot entry letih menaip .bahahahahahaha .Senyummmmmmmm sikit ^^






No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved leelysache.blogspot.com